Χριστουγεννιάτικος γάμος

 

Γιατί να μην συνδυάσετε την μαγεία των Χριστουγέννων με μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας ; Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο ρομαντικές εποχές του χρόνου,μας γεμίζουν αισιοδοξία για κάθε καινούργιο μας ξεκίνημα.

Εκμεταλλευτείτε την ατμόσφαιρα και τα στοιχεία των Χριστουγέννων για ένα παραμυθένιο γάμο!

 

Αρχικά μπορείτε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας στον χώρο της δεξίωσης με ζεστό κρασί αρωματισμένο με διάφορα χειμωνιάτικα μπαχαρικά κάτι που θα τους βάλει από την πρώτη στιγμή σε εορταστικό κλίμα…

                                                                                                  

 

Στην συνέχεια μπορείτε να  γλυκάνετε τους καλεσμένους με παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μελομακάρονα και κουραμπιέδες ή σε μελωμένες δίπλες; Μάλιστα, αν έχετε επιλέξει σερβιριζόμενο μενού, τα ψημένα μήλα είναι ένα πολύ ταιριαστό επιδόρπιο!

 

                                                                       

 

Για τον στολισμό των τραπεζιών και την νυφική ανθοδέσμη επιλέξτε κατεξοχήν χριστουγεννιάτικα λουλούδια όπως Αλεξανδρινό (Ποϊνσέτια) , Ίλεξ ,έλατο , κυκλάμινο ή Κόκκινη Αμαρυλλίδα. Συνδυάστε τα με κλασσικά λουλούδια όπως τα κόκκινα τριαντάφυλλα για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

 

                                                                     

 

Επίσης ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χώρο με μπάλες στο χρώμα του γάμου θα είναι άλλη μία όμορφη νότα. Οι μπομπονιέρες σας μπορεί να είναι γούρι ή ακόμα και μία Χριστουγεννιάτικη μπάλα που θα εκτιμηθεί και θα κρατηθεί σίγουρα από όλους. 

                                                               

 

Και μην ξεχνάτε ό,τι αγαπάτε στην περίοδο των εορτών μπορεί να αποτελέσει κομμάτι του Χριστουγεννιάτικου γάμου σας!