Όροι Χρήσης

Το weddingmania.gr είναι ένας οδηγός γάμου που περιέχει άρθρα, συμβουλές, πληροφορίες και επιχειρήσεις της Πάτρας, με σκοπό να βοηθήσει τους μελλόνυμφους στην διαδικασία οργάνωσης του γάμου τους.

Το weddingmania.gr προσφέρει τις υπηρεσίες και το περιεχόμενό του στους επισκέπτες/χρήστες μόνο για προσωπική χρήση, υπό τους ακόλουθους όρους και διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής τους οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς άλλη προειδοποίηση ή ανακοίνωση σε άλλο σημείο, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία του. Ο επισκέπτης/χρήστης του weddingmania.gr καλείται να τους διαβάσει και να προχωρήσει στην επίσκεψη και χρήση σελίδων και υπηρεσιών του δικτυακού αυτού τόπου, εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

Το weddingmania.gr παρέχει μια πλούσια συλλογή υπηρεσιών/προϊόντων, σελίδων, αρθρογραφίας, επιλογών ή/και πηγών και photo gallery στους επισκέπτες-χρήστες του και διατηρεί το δικαίωμα προβολής κάθε μορφής διαφημίσεων στις σελίδες του. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο weddingmania.gr υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο.

Ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του weddingmania.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών και πληροφοριών παρέχεται «όπως είναι» και το weddingmania.gr αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την εγκυρότητα, διαθεσιμότητα, πληρότητα των πληροφοριών και γενικά με την καταλληλότητα αυτών και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του weddingmania.gr χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

Το weddingmania.gr προς διευκόλυνση των χρηστών του περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς σελίδες τρίτων φορέων. Η χρήση αυτών των συνδέσμων από το χρήστη συνεπάγεται τη συνειδητοποίηση από τον ίδιο ότι οι σελίδες που επισκέπτεται δεν  ανήκουν στο weddingmania.gr  και δεν εμπίπτουν στον έλεγχο του. Ως εκ τούτου, το weddingmania.gr δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών και για τυχόν οικονομική ή άλλης φύσεως ζημία υποστεί ο χρήστης κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε αυτές. Τέλος το weddingmania.gr δεν εγγυάται για την προστασία των δεδομένων που ο χρήστης παρέχει όταν απομακρυνθεί από τον παρόντα ιστότοπο.

Η χρήση κάποιου πακέτου προβολής στο weddingmania.gr από τους χρήστες (επιχειρήσεις & επαγγελματίες) συνεπάγεται την εκ μέρους τους παροχή συναίνεσης προς την εταιρεία για την επεξεργασία των δεδομένων τους μέσα στα πλαίσια παροχής της υπηρεσίας.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του διαδικτυακού τόπου ανήκουν στους ιδιοκτήτες του weddingmania.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαικής νομοθεσίας. Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου αυτού, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων, λογοτύπων, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της weddingmania.gr ή τρίτων και προορίζεται για αυστηρά προσωπική χρήση. Η εμφάνιση του στο δικτυακό τόπο δεν αποτελεί μεταβίβαση ή εκχώρηση της άδειας χρήσης τους. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή διασκευή του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια.

Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία για επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή  των προσωπικών δεδομένων τους που διατηρεί και προβάλλει το weddingmania.gr.

Το weddingmania.gr έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ορθή λειτουργία του δικτύου του, χωρίς να μπορεί να εγγυηθεί την αδιάκοπη και χωρίς κανενός τύπου σφάλμα λειτουργία του διαδικτυακού τόπου ή των servers που τον φιλοξενούν.