Χρώματα & Στυλ γάμου 2014

Φέτος και πάλι κυριαρχεί το ρομαντικό και vintage στυλ, με το πράσινο παστέλ χρώμα της «μέντας» να κλέβει τις εντυπώσεις. Βέβαια ότι και να επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει και να εκφράζει εσάς, γιατί μόνο έτσι θα αισθάνεστε άνετα. Σκεφτείτε ότι είναι η πιο σημαντική μέρα για σας, που συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα της ζωής σας και πρέπει να το απολαύσετε. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να αποφασίσετε ποια περίοδο θα τελεστεί το μυστήριο, και έτσι θα μπορέσετε να βρείτε και το στυλ του γάμου σας και ποια χρώματα ταιριάζουν.

Αν επιλέξετε την Άνοιξη μπορείτε να προσθέσετε πινελιές πράσινου, ροδακινί, ροζ και παστέλ χρωμάτων δίνοντας έτσι ένα Ανοιξιάτικο και παιχνιδιάρικο στυλ. Αυτή την περίοδο που έχουν ανθίσει όλα τα λουλούδια, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικίλες συνθέσεις λουλουδιών δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και ένα κομψό και γοητευτικό αποτέλεσμα.

Το καλοκαίρι, τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στους γάμους είναι της άμμου και γενικά τα παστέλ. Τα παρεκκλήσια, τα κοσμοπολίτικα και μη νησιά, καθώς και τα κτήματα που διαθέτουν εκκλησάκια είναι τα ιδανικά και top μέρη για να τελεστεί ένας καλοκαιρινός γάμος. Χαρακτηριστικά των καλοκαιρινών γάμων είναι τα αέρινα νυφικά, ελεύθερο στυλ με απαλή διακόσμηση, στίγματα του υπέροχου γαλάζιου και μπλε, και γενικότερα στοιχεία που φανερώνουν αυτή την μοναδική και ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου.

Το φθινόπωρο επιλέξτε ζεστά και έντονα χρώματα ώστε να δώσει έμφαση στα γήινα και άτονα χρώματα της εποχής αυτής. Χρησιμοποιείστε καρπούς και κλαδάκια δέντρων, φύλλα ελιάς, διακοσμήστε τον χώρο με κομμάτια από κορμό δέντρου, αποξηραμένα φύλλα και προσθέστε πινελιές μωβ, χρυσού, ροζ, πορτοκαλί αλλά και κόκκινου, δίνοντας έτσι στο γάμο σας ένα country style αναδεικνύοντας την ομορφιά της φύσης την εποχή αυτή.

Ο χειμώνας είναι μια εποχή όχι τόσο αρεστή για την τέλεση των γάμων. Όμως, ακόμα κι αυτή η κρύα εποχή κρύβει όμορφα στοιχεία που μπορούν να αναδείξουν τον γάμο σας. Κυρίαρχο χρώμα είναι το λευκό, ωστόσο ο συνδυασμός του με γκρι, ασημί, χρυσό ή ακόμα και κόκκινο (ειδικά αν παντρευτείτε του Αγ.Βαλεντίνου) είναι ιδανικός για να δημιουργήσει ένα αριστοκρατικό και γοητευτικό αποτέλεσμα. Ειδικότερα, αν επιλέξετε την περίοδο κοντά στα Χριστούγεννα, που όλα μοιάζουν παραμυθένια με τα φωτάκια, ο γάμος σας θα γίνει περισσότερο ρομαντικός και αν είστε τυχεροί και χιονίσει (λίγο, έτσι απλά για να γίνει πιο όμορφο το τοπίο!Μην κρυώσουμε κιόλας!!), τότε όλα θα είναι μαγικά. Για τους πιο τολμηρούς μπορούν να επιλέξουν την περίοδο του καρναβαλιού και να συμφωνήσουν με τους καλεσμένους στην δεξίωση να είναι μασκαρεμένοι με κάποιο θέμα αντίστοιχο του γάμου. Αν για παράδειγμα ο γάμος σας έχει στοιχεία vintage ή κάποιας συγκεκριμένης δεκαετίας, ή ακόμα και αν επιλέξετε για θέμα κάποιο παραμύθι της Disney, που είναι μόδα στο εξωτερικό, τότε η ενδυμασία των καλεσμένων πρέπει να είναι ανάλογη.

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές όποια εποχή και να διαλέξετε, ότι θέμα και αν έχετε στο μυαλό σας, ακόμα και συνδυασμούς μπορείτε να κάνετε αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο και να αποφύγετε τις υπερβολές. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε στην υπερβολή για να εντυπωσιάσετε, σκεφτείτε ότι παντρεύεστε τον άνθρωπο που αγαπάτε και να είστε ο εαυτός σας. ..Αυτά σίγουρα θα σας κάνουν να λάμπετε εκείνη την ημέρα!