10+ 1 πρωτότυπες ιδέες για δώρα γάμου

 

 Μπορεί να φανείτε λίγο άπληστοι ,αν τα συμπεριλάβετε όλα αυτά στην λίστα γάμου σας αλλά μπορείτε να πάρετε ιδέες από τα πρωτότυπα δώρα γάμου που πολλά ζευγάρια  έχουν αγαπήσει το τελευταίο διάστημα!

 

1. Ταξίδι του μέλιτος : Είτε οι καλεσμένοι σας  συμβάλλουν στο συνολικό κόστος είτε απλά στα αεροπορικά εισητήρια, ένα χαλαρωτικό ταξίδι του μέλιτος είναι ένα από τα καλύτερα δώρα  που θα μπορούσε να λάβει ένα νιόπαντρο ζευγάρι.

2. Home entertainment system : Κάντε ρομαντικά και άνετα τα βράδια σας στο σπίτι βλέποντας ταινίες μπροστά σε ένα ολοκληρωμένο home cinema.

3. Μπάρμπεκιου : Προσκαλέστε οικογένεια και φίλους , για να απολαύσετε το νέο σας δώρο όλοι μαζί.

4. Κάμερα ή βιντεοκάμερα : Θα έχετε πολλές πολύτιμες στιγμές να αποθανατίσετε στην κοινή σας ζωή , ξεκινώντας με τον μήνα του μέλιτος έως και το μελλοντικό σας μωράκι.

5. GPS σύστημα πλοήγησης ή Tablet : Ένα χρήσιμο δώρο για την καθημερινή μετακίνηση έως τις μικρές αποδράσεις του ζευγαριού αλλά και ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί.

6.  Άλμπουμ φωτογραφιών ή ηλεκτρονική κορνίζα :  Ξεκινήστε το ταξίδι αναμνήσεων του ζευγαριού με ένα όμορφο άλμπουμ που στις πρώτες σελίδες του, θα έχετε προσθέσει αγαπημένες σας φωτογραφίες του ζευγαριού. Το ίδιο ισχύει και για την ηλεκτρονική κορνίζα.

7. Καφετιέρα ή Μίξερ : Μπορεί να είναι μια αρκετά κλασσική επιλογή αλλά ένα καλής ποιότητας μίξερ ή μια καφεριέρα  θα μείνει στην κουζίνα σας για πάντα. 

8.Πλυντήριο πιάτων : Ένα δώρο που κάθε ζευγάρι θα εκτιμήσει και θα του λύσει τα χέρια στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

9. Ιδιαίτερες ηλεκτρικές συσκευές : Παγωτομηχανή , παρασκευαστής ψωμιού ή ποπ κορν…πρωτότυπες προσθήκες στην κουζίνα του νέου ζευγαριού.

10. Λευκά Είδη, Χαλιά ή Φωτιστικά δαπέδου:  Χρήσιμα δώρα που θα δώσουν στυλ στο σπίτι και το ζευγάρι θα λατρέψει.

11. Κρασιέρα με την συνοδεια κρασιών ή καλάθι με κρασιά : Μία κατά προτίμηση ξύλινη κρασιέρα θα δώσει φινέτσα στο χώρο και θα συνοδεύει τις πιο σημαντικές στιγμές του ζευγαριού με το άνοιγμα κάθε κρασιού για μια ξεχωριστή περίσταση.